Ruilen en retourneren

Na het ontvangen van je bestelling heeft u 30 dagen de tijd om je bestelling of een deel ervan terug te sturen. U mag ook uiteraard ruilen als u dit wilt. Graag zouden wij het artikel redelijkerwijs in de originele verpakking onbeschadigd geretourneerd ontvangen van u.

 

Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Daarbij geven wij nog eens 16 dagen extra bedenktijd. Dat maakt een totaal van 30 dagen. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 30 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Bij iedere bestelling zal een retourlabel worden toegevoegd om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Uitzonderingen op retouren:

Conform artikel 8 lid 8 van de Algemene voorwaarden Webshop Keurmerk, gelden vanwege hygiënische voorschriften, de volgende artikelen als uitzondering op het retourrecht:

Belangrijk ! Let op: i.v.m. hygiëne kunnen bij een geopende verpakking de volgende artikelen niet worden geruild of geretourneerd. Het gaat dan om:

* Bodystockings
* Body’s
* Zwemkleding zoals bikini’s of zwembroeken
* Ondergoed

Het adres voor retourzendingen is : 

Dutch Design Cartel
Telgen 17
7551 CL Hengelo
Nederland