Levering & verzending

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  Wij streven ernaar om uw bestelling dezelfde dag nog te verzenden als u voor 16.00 besteld. Het kan voorkomen dat het in enkele gevallen iets langer duurt bijvoorbeeld als een artikel niet meer op voorraad is. Leveringen naar België en Duitsland zijn doorgaans 2-5 werkdagen.
 • Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren? 
  Ja dat kan, zolang je bestelling nog niet is verstuurd. U dient het dan per e-mail of via het contactformulier door te geven aan ons onder vermelding van het ordernummer.
 • Wat zijn de verzendkosten van de verzending? 
  Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren, en bezorgen van de bestelling, betaal je € 4,95 (ongeacht de grootte van u bestelling), boven de €85,00 gratis.
  Stuurt u alles retour bij een bestelling boven de €85,00 wordt er € 4,95 van uw tegoed afgehaald voor de gemaakte kosten.
  Zendingen naar Duitsland en België zijn de verzendkosten € 7,50. Indien er nog vragen zijn na aanleiding van uw bestelling, dan kunt u dit per mail (onder vermelding van je ordernummer) ,via het contactformulier contact of telefonisch +31(0)648639030 met ons opnemen.